Ξεκινήστε πατώντας το κουμπί: Παίξε.

Βίντεο τελικού 1ου γύρου: εδώ

Λειτουργία: Ο διαγωνισμός αφορά μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου και θα διαρκέσει από τις 16-12-2016 μέχρι τις 28-12-2016. Οι τρεις πρώτοι θα πάνε στον τελικό που θα διεξαχθεί τηλεοπτικά στο Ηράκλειο στο κανάλι ΚΡΗΤΗ TV. Οι 3 παίχτες θα συναγωνιστούν για την καλύτερη θέση. Και οι τρεις παίρνουν δώρο διπλό εισιτήριο, σε καμπίνα ΑΒ2, στη γραμμή προς και από Κρήτη. Έξτρα δώρο για τον πρώτο παίχτη: υποτροφία σε φροντιστήριο της πόλης του/της. Έξτρα δώρο για τον δεύτερο: ένα τάμπλετ.

ΑΝΕΚ Lines και Blue Star Ferries: Μεγάλοι Χορηγοί με πλούσια δώρα στο παιχνίδι Παίζω-Μαθαίνω-Κερδίζω και στο εκπαιδευτικό λογισμικό Ελληνομάθεια Δημοτικού, προσφορά της Lexigram και του Οργανισμού για τη Διάδοση της Ελληνικής Γλώσσας.
Μεγάλος
χορηγός:
Χορηγοί
Επικοινωνίας
και
Δωροθέτες


Συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας, για να συμμετάσχετε στην κλήρωση στο τέλος του μήνα. Όσοι παίχτες συγκεντρώνουν κάθε μήνα 20.000 πόντους, μπαίνουν σε μηνιαία κλήρωση με τρεις επιλαχόντες που θα κερδίσουν μια πλήρη σειρά των λογισμικών της Lexigram.

Ονοματεπώνυμο
E-mail


Εάν στη λίστα των πόντων θέλετε να μην εμφανίζεστε με το πραγματικό σας όνομα, παρακαλώ συμπληρώστε παρακάτω ένα ψευδώνυμο

Ψευδώνυμο

Απαντήσεις

Αυτή τη στιγμή αναβαθμίζουμε την εφαρμογή, παρακαλείστε να δοκιμάσετε λίγο αργότερα.